This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
28.01.2014 15:49:00 Klubis Impressum esineb vene politoloog Sergei Mihhejev (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


Klubis Impressum esineb vene politoloog Sergei MihhejevKohtumise korraldajad kutsusid Sergei Mihhejevi arutlema klubis Impressum paljusid inimesi erutaval teemal - kuidas kujuneb praegu Venemaa sise- ja välispoliitika ning millised on Moskva prioriteedid suhetes teda ümbritsevate sõltumatute riikidega. Kohtumise teema nii kõlabki: „Venemaa ja tema naabrid: mis meid lähendab ja mis eraldab?“

Klubi Impressum külaline on üle 20 aasta tegelnud professionaalse poliitilise analüüsiga. Ta on lõpetanud Moskva Riikliku Ülikooli filosoofiateaduskonna politoloogiaosakonna (1999). Juba üliõpilasena alustas ta tööd MRÜ regionaalpoliitika laboratooriumis, seejärel Venemaa poliitilise konjunktuuri keskuses, mille direktor ta praegu on. Sergei Mihhejevi teaduslike ja analüütiliste huvide peamised objektid on integratsiooniprobleemid postsovetlikus ruumis, samuti lai ring rahvusvahelisi teemasid.

Väärib märkimist, et Venemaa poliitilise konjunktuuri keskus, mida Sergei Mihhejev juhib, on sõltumatu uurimisasutus, mis on üle 15 aasta edukalt tegutsenud poliitilise analüüsi ja ekspertiisi turul. Keskuse kliendid on Venemaa, Ukraina, Poola, Ungari ja Bulgaaria suurpangad, tööstuskorporatsioonid, võimuorganid ja ühiskondlikud organisatsioonid. Analüütilisi ülevaateid ja uuringuid kasutavad Valgevene, Suurbritannia, Ungari, Hiina, Korea, Leedu, Norra, Usbekistani, Soome ja Prantsusmaa saatkond. Keskus kuulub Venemaa meedias viie kõige tsiteerituma sõltumatu poliitilise keskuse hulka.

Sergei Mihhejevi juhitava analüütilise keskuse klientide ja partnerite lai ring pole seletatav üksnes rohkem kui 40 töötaja professionaalsusega, vaid ka oskusega töötada avatud kodanikuühiskonna formaadis. Klubi Impressum külaline loodab, et Tallinna kohtumine annab võimaluse avameelselt arutada mitmesuguseid aktuaalseid küsimusi, mida välismaa poliitikud ja meedia sageli erisuguselt tõlgendavad. Näiteks, millised prioriteedid valitsevad Venemaa välispoliitilises doktriinis ja kas keegi peaks neid kartma? Miks Venemaale pole kasulik Ukraina majanduslik ja poliitiline nõrgenemine, mis on vallandanud seal praeguse kriisi? Missugused suhted tahaks Moskva tulevikus sisse seada Baltimaadega?

Kohtumisele on oodatud ajakirjanikud, poliitikud, avaliku elu tegelased, ökonomistid, teadlased, samuti kõik teised, keda kohtumise teema huvitab.

Üritus toimub 21. veebruaril kell 17 Tallinnas hotelli Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses (2. korrus, saal Omega). Osavõtt on tasuta, kuid osaleda soovijad peavad end eelregistreerima e-posti aadressil info@impressum-club.eu.

Avalikul kohtumisel osalejad saavad Sergei Mihhejevile eelnevalt esitada küsimusi klubi Impressum kodulehel.

Esitage oma küsimus



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир