This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
15.08.2011 09:14:15 Kas sotsidest saab Reformi uus partner? (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


ВопросViimasel ajal on kõik pilgud pööratud Keskerakonna suunas, ootuses, et mis sealt küll tuleb - etteruttavalt olgu ära öeldud, et midagi ei tule, pereheitmisi-minemisi on Edgari juurest ka varem olnud ja sellest pole sündinud maailma lõppu, vaid heal juhul mõni uus erakond, mis on seejärel õhust tühjaks sisisenud - ent põnevam on hoopis see, kaua jaksab Reform kõrvalt vaadata oma praeguse partneri, IRLi allakäiku ja sotside võidukäiku.

Sest olgem ausad, viimase aja suurim tõusja ja tõsisem tegija poliitmaastikul on justnimelt sotsid, kes suutsid õnnelikult Keski sabaraku ja eks-kapoka Jüri Pihli üle parda heita ning kelle esindaja Toomas Hendrik Ilves on juhtumisi vabariigi president. See seab sotsid praegu väga soodsasse olukorda ning Reform talitaks targalt, kui IRLi sotside vastu valitsuses välja vahetaks, kui ei taha külge saada luuseri imagot ning koos IRLiga poliitmaastiku solgitorust alla minna. Ka sotsidel oleks praegu valitsuses rohkem võita kui koos igaveste opositsionääride kesikutega varumeeste pingil istudes.

Nalja hakkab muidugi saama, kui IRLikad meepüti juurest lendavad, siis tuleb ka suurimatest suurimatel kampsunitest patriootidel valehäbi alla neelata ja välismaale tööle minna, kui ei taha leppida supiköökide või Rimi prügikastidest toidu otsimisega.



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир