This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
22.12.2014 16:09:22 Üle kolmandiku eurooplastest suhtub Venemaa vastastesse sanktsioonidesse negatiivselt (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


Üle kolmandiku eurooplastest suhtub Venemaa vastastesse sanktsioonidesse negatiivseltLääne poolt kehtestatud sanktsioonid Venemaa suhtes ei saa olla tõhusaks tööriistaks Ukraina kriisi reguleerimisel. Seda enam – need mõjutavad selle kriisi lahenemist negatiivselt.

Sellise arvamuse avaldasid küsitluse jooksul üle kolmandiku vastajatest – Saksamaa, Suurbritannia ja Prantsusmaa elanikud. RIA Novosti teatel korraldas ICM Research agentuur Rahvusvahelise Infoagentuuri „Rossia Segodnja“ (vene k „Venemaa täna“) tellimusel ajavahemikus 15.–17. detsembril 2014 uuringu. Valimiks oli 3013 inimest: Suurbritannias – 1001, Saksamaal – 1001, Prantsusmaal – 1011).

Oma negatiivset suhtumist väljendas 35% vastajatest, samas kui majanduslike kangide kasutamise pooldajaid Venemaale surve avaldamiseks oli 26%. Aga 28% vastajatest arvavad, et olukorra parandamine Ukrainas üldsegi ei sõltu sanktsioonidest: need ei ole mõjutanud kuidagi Ukraina kriisi reguleerimist.

Euroopa Liidu sanktsioonide rolli hinnangud erinevad elukohariigi lõikes oluliselt.

Suurbritannias hindab 40% vastajatest sanktsioonide mõju positiivselt, aga 21% vastajatest arvab, et sanktsioonid mängisid Ukraina kriisi reguleerimises negatiivset rolli.

Saksamaal vastupidi – 54% vastajatest arvab, et Euroopa Liidu sanktsioonid Venemaa suhtes mõjutasid Ukraina kriisi lahenemist negatiivselt. Positiivse hinnangu sanktsioonide rakendamisele andis vaid 16% vastajatest.

Prantsusmaa elanikud hoiavad vahepealset positsiooni: suurim osa ehk 37% vastajatest arvab, et sanktsioonid ei mänginud mingit rolli olukorra reguleerimises, 30% vastajatest märgib sanktsioonide negatiivset rolli ning 23% vastajatest hindab Venemaa vastaste sanktsioonide kehtestamist positiivselt.

RUS: Больше трети европейцев негативно относятся к санкциям против России



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир