This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
08.12.2014 08:55:50 Klubis Impressum esineb Guillietto Chiesa (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


Klubis Impressum esineb Guillietto ChiesaTuntud tuntud itaalia ajakirjanik, publitsist, endine Europarlamendi saadik Guillietto Chiesa on juba kaks korda käinud Tallinnas, kus ta suure eduga esines rahvusvahelises meediaklubis Impressum.

2008. aastal, kui klubi alles alustas tegevust, esitles ta Eesti avalikkusele oma kõmulist raamatut „Zero“. 2011. aastal aga viis läbi avaliku diskussiooni, kus ta rääkis võimalikest muutustest meie planeedi poliitilises maailmakorralduses lähiaastatel.

Mäletatavasti tundus mõnedele toonastest kohtumistest osavõtjatele tema maailma geopoliitikas valitsevate trendide analüüs liiga pessimistlik. Ent nüüd võivad inimesed, kellele ta klubis Impressum esines, veenduda, kui eksimatult ta rääkis meid kõiki XXI sajandi algul ähvardavatest ohtudest.

Järjekordsel kohtumisel Tallinna publikuga tahab Guillietto Chiesa arutleda aktuaalsel teemal „Kas Euroopal maksab karta Venemaad?“. Klubi Impressum külaline on üks neid väheseid Euroopa ühiskonnategelasi, kes tunneb väga hästi Venemaa elu – nii igapäeva- kui ka poliitika-, majandus- ja kultuurielu. Guillietto Chiesa on üle kahekümne aasta töötanud Moskvas ajalehtede l'Unità ja La Stampa erikorrespondendina, korduvalt kohtunud riigi juhtidega, kirjutanud Venemaast mitu raamatut ning valdab täiuslikult vene keelt.

Oma esinemise Tallinnas plaanib ta samuti üles ehitatada poliitilise futuroloogia võtmes, millele ta viimasel ajal pöörab suurt tähelepanu. Hiljuti kirjutas ta publitsist Pino Cabrasega kahasse raamatu «Globaalne maatriks» («Глобальная матрица»), milles on üksikasjalikult analüüsitud maailmapoliitika juhtivaid tendentse. Ta on lubanud esitleda seda raamatut Tallinnas ja mõned oma autogrammiga raamatud kinkida kuulajatele, kes esitavad klubis Impressum toimuval kohtumisel kõige huvitavamaid küsimusi.

Üritus toimub 15. detsembril kell 19 Tallinnas hotelli Meriton Grand Conference & SPA teisel korrusel konverentsisaalis. Kohtumisele pääseb tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine e-posti aadressil info@impressum-club.eu.

Üritusele on oodatud ajakirjanikud, ajaloolased, ühiskonna- ja poliitikategelased, üliõpilased, kõrgkoolide õppejõud.

Guillietto Chiesale saab eelnevalt küsimusi saata klubi Impressum veebilelehele.



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир