This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
05.11.2011 08:46:39 Kreeka ei valinud Läti ja Eesti teed, päästepaketis osalejad jäävad rahast ilma (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


ГрецияKreeka tänane otsus korraldada kärbete teemal referendum tähendab seda, et Kreeka ei valinud Läti ja Eesti teed ning kuivõrd kreeklastele seda peale suruda ei saa, juhtub see, et riigid, kes päästepaketis osalesid, jäävad oma rahast ilma. Eesti jääb ilma 2 miljardist eurost. Ongi kogu moos.

Mingit eurotsooni lagunemist ei toimu, see oleks enesetapp. Päästepakett saigi loodud Kreeka võimaliku ei-ütlemise puhuks ja nüüd läks see stsenaarium kogu täiega käiku. Loomulikult on teiste riikide juhtidel nüüd palju seletamist oma valijatele. Ilmselt ei piisa väidetest stiilis, et "see oli ootamatu". Aga mida siis oodati? Et kreeklased omal vabatahtlikult hinge kinni tõmbavad?

Niipalju veel, et päästepakett polnud mõeldud Kreeka, vaid Kreekale laenu andnud pankade, ehk siis Saksa, Prantsuse, Itaalia ja Hispaania hoiustajate päästmiseks. Soome ei võida sellest paketist midagi, mistõttu nõudsid nad endale täiendavad tagatised, mille nad ka said, aga need realiseeruvad alles 15 aasta pärast. Asi seegi, vähemalt julgevad praegused poliitikud oma lastele tulevikus otsa vaadata.



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир