This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
24.10.2011 13:05:14 Max Kaur: Eesti ärimehed võiksid julgemalt investeerida Leningradi oblastisse (1)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


Макс КаурTallinna linnavolikogu liige Max Kaur on kutsutud Leningradi oblasti valitsuse poolt osalema kõrgematasemelisele majandus - ja meediafoorumile Puškini linnas 27 - 29 oktoober 2011.aasta. Foorumil tutvustatakse Leningradi oblasti arengu perspektiive ja oblastisse investeerimise võimalusi. Foorumi raames külastatakse Leningradi oblasti suurimad tööstus - ja majandusobjekte. Külastatakse ka tuntud Ust Luuga sadamat, kus Vladmir Putini mereväelasest onu on omaajal olnud ülemus.

„Eesti ärimehed on viimasel ajal investeerivad tohutu riskiga oma kümneid miljoneid eurosid kaukaasija, musta mereäärse regiooni või tont teab kuhu. Euroopas ja Ameerikas on ka kõrge konkurents. Samas oleks võinud investeerida väikesema riskiga samas lähedal olevasse Leningradi oblastisse. Siin on kõige dünaamilisemalt arenev piirkond Venemaal ja ehk kogu Ida - Euroopas Putini valvsa pilgu all. Siin on peale grandioosse Ust-Luuga sadamaprojekti, stardi paik gaasijuhe Nord Stream Lisaks ka Toyota ja Fordi autotööstused ning meie vanas tuttavas Slantsõ linnas taastatakse vanad kaevandused ja tööstused, ehitakse uus tuumaelektrijaam See on suur turg just meie ärimeeste ja meie spetsialistide jaoks. Leningradi oblast täna võib osutuda Eesti majandusele ootamatult suureks majanduslikuks partneriks,“ leiab Max Kaur.

"Pole ka saladus, et kõige rikkam eesti ärimees ajab äri just Venemaal," lisas Kaur.

Foorumist võtavad osa Sankt-Peterburgi kuberner, Venemaa valitsuse esindajad, Leningradi oblasti kuberner, Venemaa presidendi administratsiooni esindajad, Vene välisministeeriumi töötajad, Ühiskondliku Palati liikmed, Eesti, Läti ja Leedu peakonsulid, ärimehed, ajakirjanikud ja kolmanda sektori esindajad. Foorumist võtab osa ka Riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin.



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир