Rahvusvaheline teabeagentuur ja raadio SputnikRahvusvaheline teabeagentuur ja raadio Sputnik käivitasid nii eesti-, kui venekeelse uudisteportaali Eestis. Tallinnas asuvas peakorteris paiknev professionaalne ajakirjanike ja toimetajate meeskond edastab rahvusvahelisi ja kohalikke uudiseid ja arvamusi aktuaalsetel teemadel kogu nende paljususes.

"Sputnik on kaasaegne massimeediavahend, mis erineb teistest eelkõige maailma mõistmise teemadevaliku ja vaatenurga poolest," märgib Sputnik peatoimetaja Margarita Simonjan.

Uudisteportaal Sputnik Eesti pakub lugejale mitmekülgset multimeediasisu: infograafikat, videot, fotoreportaaže, on-line lülitusi, internet-hääletusi. Lisaks operatiivsetele uudistele on Sputnik Eesti auditooriumile kättesaadavad ka analüütilised materjalid, eksklusiivsed intervjuud, eksperthinnangud.

Sputnik kontseptsioon on juhtivad ringhäälingutehnoloogiad, kõrge professionaalsus ja tarbijalähedus, mis võimaldab Sputnik'ul kiiresti areneda ja võita kuulajaskonda kogu maailmas. Moto "Räägime seda, millest teised vaikivad" kajastab täielikult Sputnik uudisteressursside sisu, mille eesmärk on viia tarbijani erinevad hinnangud maailmasündmustele.

Sputnik (sputniknews.com) on uudisteagentuur ja raadio, mille multimeediavahendite tegevushaare ulatub kümnetesse riikidesse. Sputnik sisaldab võrgulehti, analoogset ja digitaalset ringhäälingut, mobiilirakendusi ja lehekülgi sotsiaalvõrgustikes. Tellijateni jõuavad Sputnik ööpäevaringsed uudistevood  inglise, araabia, hispaania ja hiina keeles.