This option will reset the home page of this site. It will restore any closed widgets or categories.

Reset
Новости, факты, комментарии...
07.06.2015 08:30:00 Vologda elanik otsib toetajaid korraldamaks ekspeditsiooni Atlantise otsimiseks (0)
Печать  
Послать другу  
Комментарии  


AtlantidaVenemaal Vologda linna kuulus blogija ja publitsist Vladimir Garmatjuk otsustas korraldada ekspeditsiooni, mille eesmärk on atlantide tsivilisatsiooni – Atlantise – otsing.

Kolmapäeval 3. juunil Baltnews.ee toimetusse edastatud Garmatjuki pöördumisest selgub, et tal ei ole mingeid probleeme varustuse ega tehnikaga, mis on vajalikud projekti elluviimiseks. On vaid üks probleem – finantsiline.

V. Garmatjuk:

— Maailmas on palju väga rikkaid inimesi, kes mõtlevad iga päev sellest, kuidas investeerida oma kapitali kasulikult ja kasumlikult. Nende tarvis on väga hea pakkumine – korraldatakse avalik ekspeditsioon muistse Atlantise tsivilisatsiooni jäänuste avastamiseks Atlandi meres (Vahemeres, mitte ajada segi Atlandi ookeaniga).

Atlantise tsivilisatsiooni otsimine oli ja on tähtsaks uurimisaineks läbi inimkonna paljude põlvkondade, kaasaegse teaduse ja ajaloo jaoks.

Mõte on järgmises. Läbi paljude materjalide uurimise ja analüüsi ning selle üle mõtisklemise jõudsin 2012. aastal kokkuvõttele, kus oli ja asub täna Atlantis. Sellest uuringust räägiti lühidalt ja argumenteeritult materjalis „Tuvastati Atlantise täpne asukoht“.

Kolme aastaga sai materjal ümber töödeldud, täiendatud ja avaldatud erinevate riikide erinevates meediakanalites. Materjali avaldamise fakt erinevates, omavahel mitte seotud meediakanalites (Venemaal, USAs, Kanadas, Saksamaal, Ukrainas, Kreekas jt riikides) tõestab, et selle sisu läbis toimetuste karmi tsensuuri ning sobis toimetajate kriitiliste arvamuste põhjal avaldamiseks. Lisaks on materjali „katsetatud foorumites“ ning seda on toetanud terve mõistusega, sõltumatu ja äraostmatu arvamus.

Galileo Galilei ütles: „Aristoteles õpetas mind rahuldama oma mõistust sellega, milles veenavad mind arutlused, mitte üksnes õpetajate autoriteet. Selline on tõe jõud: te üritate seda ümber lükata, aga teie rünnakud iseenesest ülendavad seda ja annavad sellele suuremat väärtust.“

Peale teoreetilist tööd järgneb praktika – Atlantise artefaktide otsimine. Selleks on vaja korraldada ekspeditsioon. Kõik maismaa osad maakeral on avastanud meresõitjad enne meid, aga meie põlvkonnale on antud suurepärane võimalus avastada legendaarne maa mere põhjas.

Investor, kes leiab võimaluse ekspeditsiooni finantseerimiseks, saab võimaluse jäädvustada oma nimi ajaloos.

Sarnaselt sellele, kuidas Kolumbus, riskides oma eluga, siirdus üle ookeani ja leidis Ameerika, leiab investor Atlantise.

Atlantise artefaktide avastamise puhul ostab need hea meelega maailma iga austatud muuseum, või siis saab leiud müüa oksjonil ning hüvitada sel moel ekspeditsiooni kulud ja teenida kasumit.

Atlantis ja selle edaspidine uurimine jääb inimkonna saavutuste hoiukarpi sajanditeks. Venemaa Teaduste Akadeemia Okeanoloogia Instituudil on ülesandele vastavad varustus, laev, süvavee batüskaafid MIR, huvitatud uurijad, spetsialistid, kes suudavad suurepäraselt otsingutööd teha.

Peale nende (või korraldamisraskuste juhul – nende asemel) saab laenata ka muid otsinguvahendeid ja spetsialiste teistest riikidest. Avastused toovad dividende riikidele ka paljus muus. Üksnes „ebaõnn on orb, aga võidul on palju vanemaid“.

21. sajandi Kolumbuse töökoht on vaba. Ainult ärge magage võimalust maha!



Поделитесь своим мнением


Зарегистрироваться или войти. Войти через


 
a
ПОЛЕЗНЫЙ ПОРТАЛ О ТУРИЗМЕ
Фонд Русский мир